Vrhunski tepihi za avto

Visoko kvalitetni tepihi za avto Gledring, bojo vašemu avtomobilu dali estetski izgled in zaščito tal vašega avtomobila.

Imate poceni v vašem avtomobilu poceni tepihe, kateri se med vožnjo premikajo, niso prilagojeni in za nameček jih je še težko očistiti? Za vas imamo gumijaste tepihe Gledring, kateri so narejeni po meri za točni tip vašega vozila. Tepihi so izdelani po merah za vsak točno določen tip vozila, tako da vam bodo prilagojeni in se med vožnjo ne bodo premikali. Tepihi za avto imajo eleganten rob, kateri bo preprečil prelivanje tekočine. Mere so narejene tako, da umazanija ne more iti izven tepiha, vozilu pa eleganten rob daje tudi estetski videz, kateri se zlije v vašim vozilom.

Ne pozabiti ne smemo tudi na vzdrževanje tepihov. Priporočeno je redno čiščenje tepihov. Čiščenje je zelo enostavno, saj tepihi namreč nimajo izgleda kock, katere je nemogoče očistiti zaradi ostrih robov. Tepihi za avto Gledring imajo na sebi ravne linije brez robov, ki izgledajo kot avtomobilske pnevmatike. Dizajn je bil narejen tako, da jih je enostavno očistiti. Priporočljivo je čiščenje z čistilom Gledring, katero je namenjeno suhemu čiščenju brez uporabe vode. Podjetja Gledring je leta 2018 dobilo nagrado za dizajn in kakovost tepihov za avte.  Tepihi za avto uporabljajo pritrdilne čepe, kateri so spet narejeni za vsak tipa avtomobila drugače, katere pritrdimo na tla našega vozila in tako še pridobimo na stabilnosti našega tepiha. Zelo je pomembno, da se med vožnjo pedalke ne zatikajo za tepihe, ker lahko to privede do prometne nesreče. Naj pa še izpostavimo kakovostni material brez vonja. Za samo izdelavo se uporabljajo najkakovostnejši materiali, zaradi katerega je tudi življenjska doba tepiha zelo dolga. Material je naraven in ima prijeten vonj. Na dnu tepihov za avto se nahajajo identifikacijski podatki, kateri potrjujejo, da je bil tepih izdelan izključno za vaš tip avtomobila.

Zakaj bi čakali, če lahko naročimo tepihe že danes. Obiščite spletno stran trgovine Gledring in si jih naročite!