Team building za vaše podjetje

Imate podjetje? Bi si želeli, da bi bili vaši zaposleni bolj povezani? Za vas imamo rešitev! Nudimo vam team building aktivnosti, ki vašim zaposlenih nudijo same koristne stvari. Teambuilding je beseda sestavljena iz dveh besed: team, ki pomeni skupina in building, ki pomeni graditi. Slovenski izraz je graditi skupino. Vsako podjetje mora za svoje dobro delovanje imeti skupino zaposlenih, ki so med seboj povezani in imajo dobre delovne odnose. Znati se morajo pogovarjati, ko pride do nesporazumov in konfliktov. Za teambuilding se po navadi odločijo podjetja, ki želijo svoje delavce spodbuditi k skupnemu razmišljanju, sodelovanju, na zabaven in prijeten način.

teambuilding

Oštarija Herbelier ponuja veliko dejavnosti. Tako za družine, pase, majhne skupine in podjetja. Slednjih nudijo teambuilding, ki se sestoji iz petih korakov oziroma idej. Cilj prvega sklopa je, da se sodelavci med seboj povežejo , preko nekih nalog. Razdelijo se na dve ali več skupin in kljub temu, da med seboj tekmujejo, se kljub temu tudi spodbujajo. Drugi cilj je skupen sprehod po 2,5km dolgi poti, ki je sproščujoča. Namen je, da se udeleženci malo sprehodijo in tako skrbijo za svoje zdravje. Tretja ideja je zopet skupinsko delo in sicer iskanje različnih namigov. Cilj je, da skupina s skupnimi močmi pride do “skritega zaklada”. Četrta teambuilding ideja je skupno učenje izdelovanja rezil ter vrvi. Namen tega je, da se skupina poveze in skuša priti do ugotovitve, da je skupno delo bolj zanimivo in boljše. Pri peti ideji je cilj sprostitev. V Oštariji pripravijo piknik pod drevesi, zakurijo ogenj in omogočijo najlepši razgled na celotno dolenjsko.

Teambuilding je zaradi zgoraj naštetih idej prava izbira za povezavo vaših zaposlenih. Zagotovo se na delovna mesta ne bodo vrnili isti. Odkrili bodo nove poglede glede sodelovanja in razumevanja en drugega. Dejstvo je, da kjer so delavci srečni in sproščeni, večja verjetnost je, da bo vaše podjetje bolj uspešno.