Poletna šola Jezikač

Jezikač je ena izmed šol z zelo dolgoletno tradicijo. Z poučevanjem tujih jezikov se ukvarjajo že od leta 2002 in tako otrokom ponujajo praktično vse, kar jim lahko ponudi današnja sodobna jezikovna šola. Če si želite, da bi se vaš otrok naučil tujih jezikov ter se zabaval v vseh ostalih dejavPoletna šola Jezikačnostih, potem morate svojega otroka prijaviti na poletno šolo. Poletna šola Jezikač, sedaj že osmo leto organizira počitnice s sodelovanjem s Kajak Kanu Klubu Tacen ter Diners Golf & Country Club Ljubljana, ki bodo osnovnošolcem prinesle veliko več kot samo igre z žogami ter poležavanje na toplem soncu.

Poletna šola Jezikač, vsem osnovnošolcem nudi dva programa. Izbirate lahko med programom umetnik ali športnik, ki se bosta izvajala v različnih terminih, katere si lahko pogledate na zgoraj dodani povezavi. Poletna šola Jezikač nudi v programu športnik več možnih tečajev, za katerega se lahko odločite. Izbirate lahko med tečajem tenisa, golfa, kajaka ter tečajem gimnastike, ki pa ga bodo letos, izvajali prvič. Oba programa sta prilagojena osnovnošolcem od prvega do devetega razreda. Poleg drugih dejavnosti, ima vsak tečaj točno določeno število ur, za učenje tujih jezikov.

Pri športnem kot tudi pri umetniškem programu, dobijo otroci vso potrebno opremo ter pripomočke, za izvajanje samega programa. Programe bodo vodili zelo dobro usposobljeni kadri, ki otrokom zagotavljajo 100% varnost. Poleg varnosti bodo poskrbeli za dobro voljo in počutje otrok. Poletna šola Jezikač bo poleg vsega naštetega poskrbela tudi za vso prehrano, ki je namreč vključena v ceno. Izredno koristno je tudi to, da se bodo pedagogi tujih jezikov posvetili prav vsakemu otroku posebej. Poletna šola Jezikač je zato primerna za vse otroke, ki si želijo naučiti veliko novih stvari in s tem doživeti nepozabno izkušnjo v svojem življenju!