Zlati uhani – nakit, ki preprosto navduši

Nakit krasi človeška telesa praktično že vse od njegovega nastanka. Zgodba se je začela s preprostimi modnimi dodatki iz kamna, ki so kasneje v času antike in Egipta prerasli v prave razkošne umetnine. Med njimi so bili tudi uhani iz zelo cenjenega zlata, ki še danes med ljudmi uživajo veliko slavo. Nekoč so zlati uhani predstavljali statusni simbol, ki si ga je lahko privoščil le višji sloj in jih tako ločeval od revnejših družbenih skupin. Danes pa so uhani predvsem izredno priljubljen dodatek, ki ne sme manjkati v nobeni ženski škatljici z nakitom.

Zlati uhani so brezčasni kos nakita, ki se odlično podajo tako k elegantnemu večernemu stajlingu, kot tudi čisto običajni dnevni opravi – le pravi model za posamezno priložnost morate izbrati. Na trgu vam je na voljo pestra izbira teh čudovitih majhnih dodatkov, ki so vam na voljo v vseh oblikah in izvedbah. Izbirate lahko med majhnimi in minimalističnimi uhani s kamenčki ali pa se odločite biti kar se da opazni in si nadenete velike razkošne in svetlikajoče uhane. Med ljudmi so najbolj priljubljeni uhani iz belega, rumenega ali rdečega zlata, saj so večni in nikoli ne zbledijo.

zlati uhani

Sodobni zlati uhani

Uhani iz zlata so preprosto navdušujoči – ne glede na to, kakšen model izberete, boste z njihovo pomočjo zagotovo povsod opazni. Združujejo lastnosti kot so eleganca, prefinjenost in razkošje. Ker obstajajo v številnih različicah vam svetujemo, da izbirate po navdihu – kupite torej tiste zlate uhane, za katere veste, da si jih boste zagotovo rade nadele. Če imate doma tri različne pare uhanov, pokrivate vse situacije, kjer jih lahko nosite – vsakodan na delovnem mestu, večerna zabava s prijatelji ali gala večerja.

Ne glede na to, ali ste drzne ali bolj umirjene narave, zlato vas zagotovo ne bo nikoli razočaralo. Z izbranimi uhani boste namreč poudarile vse čare in lepote vašega obraza.