Zakaj vrata po meri

Naj se gre za vhodna ali pa notranja vrata, vrata izdelana po meri so vrhunec kvalitete proti tipskim vratom, ki jih dobite v katerem izmed trgovskih centrov. Ta vrata so toliko boljša zato, ker si obrtniki tekom let naberejo veliko izkušenj, vsakemu izdelku pa se še posebej posvetijo. Prav zagotovo si manjši obrtniki slabih izdelkov ne privoščijo, saj bi to lahko uničilo njihov ugled, ki pa je pri teh zelo pomemben.

vrataNotranja vrata izdelana po meri vam bodo služila še dolgo let, pa tudi vaši prostori bodo veliko lepši. Vhodna vrata izdelana pa meri pa bodo učinkovito uravnavala temperaturo v stanovanju ter preprečevala vstop nezaželjenim gostom.

Velika prednost vseh izdelkov po meri je ta, da lahko izberemo vse lastnosti izdelka, ki nam ustrezajo, slabim pa se izognemo. Tako si lahko naprimer izberete nasadila po meri ali pa vaša vrata kombinirate s steklom, izberete lahko poljubno kljuko ter še marsikaj. Vse je stvar dogovora z obrtnikom.

Cenik notranjih vrat in cenik vhodnih vrat je stvar o kateri ne morem veliko napisati, saj ima vsak izdelovalec vrat svojo tarifo. Zagotovo bodo taka vrata dražja od tipskih a ne za veliko denarja, kvaliteta v primerjavi z več denarja, ki ga boste plačali bo neprimerljivo večja. Za cenik bo najbolje, da se obrnete na mizarja, ki ste ga izbrali in vam bo izdelal vrata. Brez težav vam bo izstavil predračun. Veliko teh mizarjev pa ima v ceno všteto tudi demontažo starih in montažo novih vrat, tako pa lahko ubijete dve muhi na en mah.