V Akvonij po darila in tehniko

Poletni meseci so meseci, ko se količina opravil okoli našega doma močno poveča – košnja, urejanje terase, pletje, nega rož in še bi lahko naštevali. Na www.akvonij.si lahko najdete vse izdelke, ki vam bodo opravila znotraj in zunaj hiše olajšali, prav tako pa lahko z darili izbranimi v Akvoniju poskrbite za prav vse družinske člane in prijatelje ne glede na njihovo starost.

Katere naprave za delo na vrtu ne smejo manjkati?

Zunanja opravila predstavljajo pomemben del naših obvez v spomladanskem, poletnem in jesenskem času. Da bo delo enostavnejše, lahko poskrbijo najrazličnejše naprave in pripomočki, med katere sodijo: robotske, navadne in samohodne kosilnice, motike, grablje, škropilnice, zalivalke, tlačni čistilci in podobno.

kosilnica

Kako olajšati gospodinjska opravila?

Vsaka gospodinja oziroma gospodinjec se dobro zaveda, da je ključ do odlične hrane v njeni pripravi. Da bi bila ta kar se da enostavna poskrbijo najrazličnejši gospodinjski pripomočki med katere sodijo najenostavnejši pripomočki: kuhalnice, lopatke, lonci, ponve, sklede, odcejevalniki posode, glinene posode, strgalniki, pribor, sita, pa tudi zahtevnejše naprave kot so kuhinjski roboti, palični mešalniki,

V ponudbi pa najdete tudi večje gospodinjske naprave kot so hladilniki, zamrzovalne omare in skrinje, pralni stroji, pomivalni stroji, pečice, kuhalne plošče, mikrovalovne pečice, kavni aparati, salamoreznice, tehtnice, sokovniki, toasterji ter kuhalniki vode.

Skrb za zdravje za vsak dan

Poskrbite za zdravje in svojim najdražjim podarite naprave, ki bodo njihovo zdravje pomagale ohranjati – merilniki krvnega pritiska ter merilniki nivoja kisika so lahko pomoč v številnih situacijah, še pogosteje pa boste verjetno potrebovali termometer. Sebi ali svojim najdražjim lahko podarite grelne blazine in odeje, v zimskih mesecih pa ne bodo odveč niti termoforji.

Kako izbrati darilo?

Obdarovanje je pomemben del družabnega življenja sodobne zahodne družbe, v zgodovini človeštva pa je prisotno že vse od prazgodovine. Takrat so si ljudje izmenjevali darila, ki so jih pridobili v naravi, pogosto pa so darila pogleg svojim najbližjim namenili tudi bogovom. Prav ta tradicija obdarovanja tako ostaja pomemben del izkazovanja naklonjenosti še danes. Obdarujemo svoje najbližje, prijatelje, znance, pa tudi poslovne uporabnike in partnerjes katerimi želimo ohranjati dober odnos. Pri tem ni pomembna vrednost darila, pač pa gesta, ki dokazuje, da si želimo z osebo stik in odnos ohraniti na dolgi rok. In dejstvo je, da vsi darilo radi prejmemo in podarimo.

Pri izbiri darila vedno izhajamo iz tega, kar nam oseba, ki jo obdarujemo pomeni, kaj ima rada in kaj ceni ter kaj jo v življenju veseli. Pri osebnih darilih je smiselno, da darilo čim bolj prilagodimo potrebam osebe, pri poslovnih darilih pa smo običajno bolj splošni, razen, ko gre za osebe, ki jih bolje poznamo.

Darila za njo

Želite presenetiti svojo mamo? Prijateljico? Znanko? Svojo najdražjo? V ponudbi, ki jo nudi Akvonij boste zagotovo našli nekaj, kar bo primerno prav zanjo. Kaj je primerno za izbrano osebo je seveda odvisno predvsem od osebe – kaj si želi, po čem hrepeni?

Zagotovo povsem mimo ne boste udarili, če osebi podarite masažno blazino – sproščujoč večer, ko delo maserja opravi masažna blazina je zagotovo smer s katero boste le težko zgrešili. Za vse tiste, ki so vedno brezhibno urejeni, pa lahko razmišljate tudi o pripomočkih za nego lasišča – ravnalci in kodralniki las ter sušilniki v različnih barvah in oblikah nudijo pester nabor možnosti, ki bo sovpadal z lastnostmi osebe, ki jo želite obdariti.

Za ljubiteljice mode, ki hkrati cenijo domače in unikatne izdelke, lahko izbirate med različnimi torbicami, denarnicami, predpasniki ter drugimi izdelki iz tekstila.

akvonij

Darila zanj

Obdariti moškega je za večino najtežje opravilo – morda boste moškemu predstavniku kupili nov brivnik, ki mu bo zagotovil enostavnejše britje, ali pa strižnik s pomočjo katerega bo privarčeval, saj mu ne bo potrebno obiskati frizerja.

Kaj pa otroci?

Tudi vaši najmlajši v Akvoniju niso pozabljeni. Širok nabor različnih igrač, ki zagotavljajo zabavne urice tako v notranjih kot zunanjih za novorjenčke, dojenčke, malčke in otroke vseh starosti in zanimanj. V širokem naboru možnosti boste zagotovo našli tisto, ki bo spodbujala spretnosti in sposobnosti, ki jih želite najbolj spodbuditi. Ponudba zagotavlja igrače tako za dečke kot deklice – izbirajte med različnimi vozili, igračami, ki predstavljajo poklice, plišastimi igračami, punčkami in pištole.

V poletnih mesecih vas bo zagotovo prepričala široka ponudba igral na prostem – tobogani, bazeni ter pripomočki za plavanje, žoge, supi, zunanje pohištvo za malčke in še bi lahko naštevali.

Za vse ljubitelje ustvarjanja pa lahko poiščete možnosti v programu ustvarjanja ter šolskih potrebščin. Pripravite lahko tudi šolske torbe ter vse za novo šolsko leto.

Sodobni digitalni svet od otrok (in odraslih) zahteva tudi druga znanja predvsem na področju digitalizacije, kjer lahko izbirate med prenosniki, mobilnimi napravami ter računalniki, ki bodo olajšali življenje ter omogočili povezavo na vseh področjih.

Darilo za ljubitelje športa

Zdrav duh v zdravem telesu je osnovna dolgega in zadovoljnega življenja. Vsi ljubitelji športa lahko izbirate med različnimi dejavnostmi kot so kolesarstvo, fitnes, skiroji, rolke, namizni tenis ter badminton. V Akvoniju boste našli širok nabor pripomočkov s pomočjo katerih bodo vaše športne aktivnosti še enostavnejše.