Tečaj italijanščine za različne starosti

Vam je Italija neznansko všeč in bi radi potovali in si ogledali znamenito Toskano, lepote malih in velikih mest ter obiskali čudovite plaže ali pa se naužili morskih dobrot pa vam nikakor ne grejo italijanske besede? Skrajni čas, da se vpišete na tečaj italijanščine in se naučite osnovnih besed za lažje in boljše potovanje po sosednji Italiji. Tečaji italijanščine se izvajajo v vseh jezikovnih šolah in zajemajo najpogostejše teme iz čisto vsakdanjega življenja. Lahko izberete osnovni tečaj ali pa nadaljevalni, odvisno od vašega predhodnega znanja. Učitelji in profesorji vaš tečaj italijanščine naredijo zanimiv, duhovit ter poučen in ker je italijanščina dokaj enostavna boste jezik hitro osvojili.

tečaj italijanščine

Tečaj italijanščine je primeren za različne starosti in tudi poučevanje poteka v različnih sklopih in skupinah. Udeležence že prehodno na jezikovni šoli razdelijo v skupine glede na znanje in tudi starost. Tečaj italijanščine se izvaja tudi po srednjih šolah, v nekaterih šolah je to tudi eden izmed obveznih jezikov. Pravijo pa da so za učenje jezikov zlata leta, mlada leta. Zamejci se učijo tudi dva jezika. Pri učenju različnih jezikov, kot je na primer tečaj italijanščine je potrebno slušno, govorno in tudi vizualno učenje.

Ljudje smo različni in vsak ima drugačen način pomnjenja. Ker je italijanščina speven jezik je po navadi na prvi uri tečaja predvajana kakšna glasba preko katere spoznamo in si približamo jezik, ki se ga učimo. Tečaj italijanščine je lahko zabaven, saj velikokrat poznamo španske besede, ki pa imajo v italijanščini drugačen pomen ali drugačno izgovorjavo. Ta dva jezika sta si zelo podobna vendar hkrati tudi zelo različna. Če je vaša želja obiskati Italijo in ne uporabljati samo pantomimo in upati, da ste se prav zmenili je čas da se hitro vpišete na tečaj italijanščine in do poletja že osvojite osnovne besede s katerimi boste lahko naročili hrano in se usedli na pravi avtobus.