Priprava neveste na poroko

Ko vas enkrat končno zaprosi za roko, je ponavadi ženska tista, ki se precej bolj kot moški posveti organiziranju poročnega slavja. Ponavadi oba skupaj določita datum, določita budget ter seznam svatov, katere obiščeta in skupaj povabita. Ženska potem začne z iskanjem prave lokacije za obred in tudi za večerjo. Po izbiri kraja je potrebno zbrati ponudbe raznih snemalcev, fotografov, aranžerjev, dekoraterjev ter na koncu izbrati še obleko, prstane in poročno potovanje.

poročno ličenje

Iskanje in izbira poročne obleke je eden najbolj zabavnih kot tudi stresnih trenutkov. Začnemo lahko pri izbiri barve, ki ni nujno bela in se glede tega orientiramo na lokacijo, obleko ženina ali pa glede na barve dekoracije v prostorih. Ko je barva izbrana se je potrebno odločiti za ostale podrobnosti. Mogoče za ideje lahko v roke vzamete nekaj poročnih revij in v njih poiščete stvari, ki so vam na določenih oblekah všeč. Pri stilu obleke se orientirajte tudi na letni čas in polt vaše kože. Ko imate enkrat zbrane ideje se lahko odpravite v trgovine, ki ponujajo izposoje oblek ali pa kar do krojača, ki vam sešije unikatno obleko samo za vas.

Ko so enkrat stvari izbrane pride na vrsto še dogovarjanje s frizerji in kozmetičarkami za urejanje frizure na dan poroke, za poročno ličenje in za ostale kozmetične stvari in dodatke. Ker ta dan ni ravno veliko časa preden se odpravimo od doma, ponavadi za nohte pride prav tudi permanentno lakiranje, ki ga opravimo že kakšen večer pred samo poroko.

Naj bo vaš poročni dan res najlepši dan v življenju.