Poslovna srečanja

Poslovna srečanjaSte lastnik uspešnega podjetja? Želite nove poslovne partnerje pogostiti, vendar ne veste kje bi imeli poslovna srečanja? Po končanem branju tega prispevka, boste dobili odgovore na vaša vprašanja.

Dandanes je za rast podjetja ključnega pomena, sklepanje partnerstva z drugimi podjetji. Zakaj? Ker  ste si s tem pridobili dodatne surovine, novo področje trga kjer se lahko razširite. Lahko pa, da s tem nadgradite kvaliteto vašega izdelka ali dela s storitvami vašega partnerskega podjetja. Poslovna srečanja pa so pri sklenitvah partnerstva dokaj pomembna. Takrat se morata obe podjetji predstaviti v svoji najboljši luči.

Lokal Mint je odlična lokacija za vaša poslovna srečanja. Lokal Mint se nahaja v središču BTC City-a, v prestolnici Slovenije. Da vašim bodočim partnerjem in gostom ne bo muka parkirati avtomobila, imate v neposredni bližini veliko parkirno hišo z brezplačnimi parkirnimi mesti. Lokal Mint, lahko zaradi svoje prostornosti sprejme do 70 oseb, kadilce kakor nekadilce. Za vse je poskrbljeno. Zunanjost lokala je opremljena z grelci, tako da bo tudi v hladnih zimskih dneh, vsem toplo.

Zakaj bi izbrali lokal Mint za vaša poslovna srečanja?

Uslužbenci ter vodstvo vam nudi 100% diskretnost, neomejeno število parkirišč, veliko izbiro pijače, lahko si privoščite tudi Catering in lokal je odprt za vas do 5:00 zjutraj.

Da bodo vaša poslovna srečanja potekala uspešno, bo zato poskrbelo vzdušje v lokalu, glasba po vašem okusu. Noč preživljate ob odlični pijači in prigrizkih, ki ne bodo nikdar pošli. Da bo vse potekalo usklajeno, bodo poskrbeli uslužbenci lokala, saj jim lahko prepustite vso delo in organizacijo.

Poslovna srečanja pa niso edino, kar se lahko odlično odvije v tem lokalu. V Mint-u je primeren prostor za praznovanje rojstnega dne, za zaključne družbe, ki imajo rade diskretnost, “reunione” oz. srečanje z bivšimi sošolci ali sodelavci. Lahko pa imate popolnoma svojo privatno zabavo.