Podjetje AJM d.o.o.

AJMSe zanimate za novo stavbo pohištvo? Želite zamenjati vaša dotrajana okna z novimi kvalitetnimi okni, katera vam bodo služila še nekaj deset let? Potem je podjetje AJM d.o.o. pravi naslov za vas. Podjetje AJM d.o.o. je družinsko podjetje in se s proizvodnjo stavbnega pohištva ukvarja že od leta 1990. Odlikujejo jih izjemne izkušnje in visoka kvaliteta, kar priča tudi dejstvo, da so eden izmed vodilnih ponudnikov PVC in ALU oken in vrat v Sloveniji. Več o podjetju AJM d.o.o. najdete na http://www.ajm.si.

Najprej so se v podjetju AJM d.o.o. ukvarjali le s proizvodnjo PVC oken, katero so kaj kmalu razširili na proizvodnjo visoko kvalitetnega stavbnega pohištva iz PVC,  ALU materiala in tudi lesa. Poleg kvalitetnega stavbnega pohištva pa nudijo tudi senčila, zunanje in notranje okenske police iz najrazličnejših materialov (granit, marmor, PVC, ALU), komarnike, ALU fasade, zimske vrtove, rolete, žaluzije, polkna, lamelne zavese, strešna okna, garažna vrata, kovinska in protipožarna vrata ter učinkovite prezračevalne in varnostne sisteme. Podjetje AJM d.o.o. zaposluje visoko izobražene strokovnjake, kateri niso strokovnjaki le na področju proizvodnje stavbnega pohištva, ampak so vrhunski strokovnjaki tudi na področju montaže le-tega.

V podjetju AJM d.o.o. vgrajujejo okna in vrat v skladu z najsodobnejšimi smernicami in standardi. Skratka kvalitetno in strokovno. Sodobna tehnologija jim omogoča natančno izdelavo stavbnega pohištva, katero odlikujejo tudi izjemno kvalitetna tesnila ter kristalno čista stekla. Za svoje proizvode uporabljajo visoko kakovostne materiale evropskih proizvajalcev, in sicer Aluplast, Winkhaus, Werzalit, SKS, Kristal, Rodenberg, Reflex in številnih drugih. Skratka v podjetju AJM d.o.o. stremijo k izdelavi izjemno kakovostnega stavbnega pohištva, s katerim zadovoljujejo potrebe še tako zahtevnih strank. Pri izdelavi se ves čas prilagajajo kupčevim zahtevam in potrebam ter v ta namen izdelujejo stavbno pohištvo po njihovih merilih, vendar še vedno kakovostno. V kolikor pride do kakršnikoli napak pri stavbnem pohištvi podjetja AJM d.o.o., vam le-to nudi učinkovit in izjemno hiter servis.