Zanimivejši otroški vozički – predstavljamo blagovno znamko Bebetto

Otroški vozičkiElegantni stabilni in varni otroški vozički so sinonim za relativno novo blagovno znamko otroških vozičkov Bebetto. Različni stili, barve in modeli te znamke zagotavljajo pester izbor za vsak okus, hkrati pa so otroški vozički primerni za vsak žep in so na voljo po dosegljivih cenah.  Tehnično vrhunski otroški vozički so tako primerni za urbani in podeželski svet in so enako udobni za otroka kot tudi starše.

Otroški vozički Bebetto so izjemno okretni, imajo celo vrsto praktičnih pripomočkov in veliko standardnih funkcij, ki so običajno na voljo le pri najprestižnejših blagovnih znamkah. Ker so otroški vozički narejeni tako, da trajajo, lahko zaupate visoki kvaliteti izdelave. Nudijo res pravo vrednost za svojo ceno in lahko kljubujejo vsem oviram, ki jih lahko srečate med njihovo uporabo.

Omenjeni otroški vozički blagovne znamke Bebetto so na voljo v sistemih 2v1 in 3v1, na voljo pa je več elegantnih linij izdelkov v atraktivnih barvnih odtenkih. V sistemu 2v1 dobite poleg ogrodja vozička še globoko košaro in športni del vozička. Otroški avtosedež skupine 0+ pa dobite poleg prej omenjenega v sistemu 3v1. Poleg osnovnih delov sistemi oz. kompleti vsebujejo tudi nakupovalno košaro, dežno prevleko in previjalno torbo v ujemajoči se barvi. Določeni sistemi imajo v komplet vključeno tudi zimsko vrečo. Proti doplačilu pa lahko kupite tudi senčnik v enaki barvi ali dodatne adapterje za združljivost vozička z avtosedeži Maxi Cosi.

Izjemna prednost, ki odlikuje vse otroške vozičke Bebetto, je ta, da je ogrodje narejeno iz aluminija in je zato lažje. Vrtljiva sprednja kolesa (z možnostjo fiksiranja) omogočajo optimalno okretnost tudi v ozkih prehodih v trgovinah ali na prometnejših pločnikih. Sedež vozička lahko pri določenih modelih snamete in ga uporabite tudi kot stolček, zibelko ali gugalnik. Otroški vozički so mehko vzmeteni (možnost nastavitve jakosti tresljajev) in imajo nastavljive ročaje po višini. Otroški vozički Bebetto vas bodo navdušili v tolikšni meri, da boste resno premislili o nakupu.