Motorne žage

Motorne žageAli ste mogoče gozdar in iščete kvalitetne in kakovostne motorne žage, potem je to pravi naslov za Vas

Motorne žage morajo imeti: zadnji ročaj, zavore na verigah, varnostni ročaj, zamanjšanje povratnega udarca, proti-vibracijski sistem, sprednjo varovalo roke, stikalo za vklop/izklop, očesni in ročni simbol, žagin list/meč.

Iščete nove motorne žage z dolgo življenjsko dobo, jih boste našli na tej spletni strani: www.motornezage.si

Vse motorne žage omogočajo kleščenje vej in obrezovanje ter podiranje dreves. Nekatere imajo tudi možnost, da z njimi lahko žagate po betonu ali ledu. Delujejo na bencin ali na električno energijo. Včasih so za rezanje dreves imeli dolgo žago, ki je z njo lahko delal samo eden človek. Narejene so iz motornega dela in meče. Na kateri je veriga, ki se premika do 80 km/h. Meča so dolga en meter. Motor naredi pri delu do 10.000 obratov. Vendar, ko boste uporabljali motorne žage morate biti pozorni na več stvari.

Motorne žage na bencin spustijo v zrak veliko plinov, ki so nevarni za naše zdravje, zato Vam priporočamo, da delate na takšnem delovnem mestu, ki bo imel dovolj zraka. Ko deluje motor nastane zelo močen hrup zato Vam priporočamo, da nosite slušalke, saj lahko glasen hrup poškoduje Vaš sluh.