Iščete salon kopalnic?

Prenavljate kopalnico, ali pa jo gradite? Mogoče razširjate svoje stanovanje s še eno kopalnico? Potem morate obiskati salon kopalnic ali osebno ali pa kar spletno stran kot je recimo www.extraform.si/salon-keramike. Vsaka kopalnica ima “vsaj nekaj” keramike, zato vas bo verjetno zanimala keramika. Salon kopalnic pa lahko tudi najdete na zgoraj omenjeni spletni strani.

Ko načrtujete kopalnico, recimo da imate sedaj prazen prostor, beton spodaj, beton zgoraj, opeke levo desno spredaj zadaj, z dvema luknjama, ena za vrata druga za okno.

salon kopalnicPri tej stopnji seveda morate vedeti kaj vse želite imeti v kopalnici, preden ali pa ko obiščete salon kopalnic. Da bo prostor zares kopalnica, moramo imeti nekaj kjer se bomo kopali, oziroma umivali, vstopna točka za to je tuš kabina, vsak salon kopalnic ima na izbiro več tuš kabin različnih velikosti in oblik.

Potem če že želite, imate lahko tudi straniščno školjko in pa lijak za umivanje rok. Namreč moramo poskrbeti tudi za higijeno ko opravljamo št. 1 ali št. 2. Ko obiščete salon kopalnic imate na izbiro razne oblike školjk, z oblikami mislimo na to, ali školjka visi iz stene ali pa se začne na tleh. V vsakem primeru moramo upoštevati še cevovode, ter maso skupaj s ploščicami, koliko višine bodo zavzeli. Tako da ne boste na koncu imeli školjko, na kateri boste morali čepeti, sicer naj bi bilo to bolj zdravo ampak pustimo to…

Salon kopalnic vas mora preskrbeti tudi s kotličkom za školjko, potem tudi s pipami, da ne bo voda curljala iz čudih cevi  in pa seveda tudi s keramičnimi ploščicami.

Keramične ploščice so lahko različnih velikosti in tudi različnih barv. Vsak salon kopalnic ima sicer razstavljene določene ploščice ki se pač najbolj prodajajo, oziroma so najbolj popularne. Lahko pa se pri prodajalcih pozanimate tudi če imajo kakšne drugačne vzorce in velikosti. Salon kopalnic je dobro obiskati v živo saj se tako lahko lažje in bolje sporazumevamo in lahko dobimo boljše nasvete.