Hitra dostava pizze na dom

Dostava pizze na domVam je zadišala pizza? Pripravljajo moški ogled rokometne tekme in bi se jim zraven piva prilegla tudi pizza? Idealna rešitev za lačne želodčke je dostava pizze na dom. Danes je na voljo ogromno ponudnikov dostave hrane na dom, ki poleg pizz, dostavljajo tudi enolončnice, juhe, predjedi, rižote, testenine, mesne jedi, jedi iz žara, morske jedi, razne specialitete, vegetarijanske jedi, solate in fitnes jedi, pa tudi sladice, sendviče, fast food. Med drugim poleg hrane dostavijo tudi brezalkoholne in alkoholne pijače ter cigarete. Skratka skorajda vse lahko naročite doma iz naslonjača in dobite dostavljeno na dom.

Skratka dostava hrane ni idealna samo v primeru, ko moški organizirajo ogled kakšne tekme, ampak je idealna tudi ob pomanjkanju časa, ki ga potrebujete za pripravo kosila oziroma  se zgodi, da niti ne veste, kaj bi pripravili za kosilo ali večerjo. Tako prihranite čas, ki ga raje preživite z ostalimi družinskimi člani, prijatelji ali pa si preprosto čas vzemite le zase. Na portalu Dostava.si je dostava pizze na dom ponujena s strani 125 ponudnikov, in sicer iz okolice Ljubljane, Maribora, Celja, Kranja, Kopra, Novega mesta, Nove Gorice, Murske Sobote, Trbovelj in Domžal. Dostava pizze na dom med drugim nudi tudi picerija Čebelica, Boccaccio, Mars, Cavalino, Halo Janez, Skalca, Zlati lev, Guliver in še in še.

Na portalu Dostava.si lahko izbirate med različnimi ponudniki, kot tudi med različnimi okusi slastnih pizz. Dostava pizze na dom poskušajo ponudniki izvesti kar se da hitro, vendar je vse odvisno od vremenskih razmer ter nastalih prometnih razmer na cestah. V kolikor je na cesti gneča je razumljivo, da se bo čas dostave podaljšal, vendar poskušajo dostaviti pizze v najkrajšem možnem času, in sicer v približno 20-ih minutah. Dostava pizze na dom pa je pri nekaterih ponudnikih 1 uro, saj se poskušajo že vnaprej zavarovati pred morebitno gnečo.