Canon servis naprav

Canon servis se nahaja tudi v podjetju Fiteh, katerega izvajajo izkušeni in izobraženi kadri, ki vseskozi nadgrajujejo svoje znanje in so vsakič boljši. Njihova servisna ekipa kakovosten Canon servis izvajajo tako na lokaciji servisa kot tudi na naslovu vašega podjetja ali pa tudi na domu. Pooblaščeni in izurjeni so za popravilo vseh vrst Canon naprav. Več si lahko preberite na http://www.fiteh.si/canon-servis.html.

canon servis

Podjetje Fiteh ponuja zelo velik izbor opreme za poslovnega kot tudi za domačega uporabnika. Canon servis nam ponuja celovito ponudbo vseh rešitev od začetka do konca. V podjetju Fiteh poleg Canon servis ponujajo tudi prodajo, popravila za skenerje, tiskalnike, multifukncijskih naprav ter namizne računalnike. Kar nekaj časa pa so že specializirani za velikoformatni tisk ter skeniranje dokumentov.

Canon servis izvajajo samo z originalnimi nadomestnimi deli proizvajalca, torej Canon-a. Ko sprejmejo naš aparat oziroma napravo najprej ocenijo koliko časa bodo potrebovali za popravilo. Če se ugotovi, da ne bodo mogli našega aparata popraviti v 24-tih urah, nam lahko po dogovoru izposodijo njihov aparat. Če ugotovijo, da popravilo naše naprave ni smotrno, nam ponudijo druge bolj optimalne rešitve. Čas, ki nam ga dajo za prevzem popravljene naprave je 8 ur oziroma po dogovoru znami. Večina od uporabnikov se sicer za popravilo multifunkcijske naprave pri Canon servis odloči za vzdrževanje oziroma servis na klik.

Kaj to pomeni? To pomeni, da plačujejo določen znesek od A4 kopije, konec meseca pa se obračuna le število kopij, ki jih je ta stranka dejansko naredila. V ta znesek so vključena vsa opravila, vzdrževanje naprave in rezervni deli ter ves potrošni material. Torej obračunajo le izpise, vse ostalo pa je zajeto v ceno pogodbe, ki jo naredijo s stranko z vzdrževanjem na klik, ki pa vključuje torej potrošni material, potne stroške, rezervne dele, servis, tonerje in ostalo.

Torej če imate Canon napravo je najbolje, da obiščete Canon servis naprav.