Vas zanima vremenska napoved za Slovenijo?

Vas zanima vremenska napoved za Slovenijo?Veste, da je vremenska napoved in vreme ena izmed najpogostejših tem pogovora med znanci?

Odlično vremensko napoved vam nudi spletna stran http://www.vremenska-napoved.si. Na tej spletni strani imate vremensko napoved za posamezne regije Slovenije(Dolenjska, Gorenjska, Koroška, Notranjska, Prekmurje in Primorska). Vremenska napoved za regije, se predvsem nanaša na vreme v večjih krajih te regije. Vremenska napoved je za mesta kot so Novo mesto, Bohinj, Kranj, Slovenj Gradec, Ljubljana, Murska Sobota, Celje, Maribor, Koper.

Na prej omenjeni spletni strani je vremenska napoved za 3, 5, 7 in celo 10 dni. Čeprav napovedi kot so za 10 in 7 dni niso vedno natančne, saj se vreme v zadnjih letih tudi ne napovedljivo spreminja. Odlične informacije, ki jih lahko pridobite ni samo vremenska napoved. Ogledate si lahko vremenska opozorila. Pa ne samo za Slovenijo, lahko si jih ogledate tudi za Evropo ali pa si ogledate možnosti pojava toče ali pa kje lahko pričakujete hude udare strele.

Da vremenska napoved nebo več tuja vam si lahko na spletni strani vremenska-napoved.si ogledate tudi različne vremenske slike. Slike, ki so vam na voljo so radarska slika, satelitska slika, temperaturna slika ter obvestilo o hitrosti vetra na 10-ih metrih ter hitrost vetra na 1500-ih metrih nadmorske višine.

Čeprav je naša dežela Slovenija majhna, pa je geografsko zelo razgibana, kar pa tudi vpliva na naše vremensko stanje. Tako lahko ponavadi pride da na Gorenjskem v Julijskih Alpah pada rahel sneg, na Primorskem brije huda burja, na Dolenjskem in Štajerskem greje sonce na Prekmurju in Koroškem pa lije dež.

Bodite pripravljeni na vreme za vsak naslednji dan, da to uresničite vas loči samo nekaj klikov in vremenska napoved vam bo povedala vse.