Apartmaji Hriberski

Apartmaji HriberskiSe bi radi umaknili od vseh problemov, ki vas pestijo in se tako oddahnili od vsakdana? Si ne morete privoščiti nastanitve v dragih hotelih? Potem nikar ne skrbite, saj so apartmaji Hriberski namenjeni prav vam! Več si preberite na www.apartmaji-hriberski.com.

Apartmaji Hriberski se nahajajo v središču Bohinjske Bistrice, zato so odlično izhodišče, če nameravate obiskati čudovito okolico. Ste ljubitelj smučanja? Potem so apartmaji Hriberski kot nalašč za vas, saj se nahajajo zgolj 100 metrov stran od smučišča Kobla, pridobite pa tudi kar 20% popust na smučarsko vozovnico. Ljubitelji plavanja in vodnih zabav se lahko razvajate v Vodnem parku Bohinj, ki je oddaljen samo 500 metrov od apartmajev, prav tako pa lahko koristite tudi 10 % popusta na vse storitve v tem kompleksu. Mladi po srcu se lahko sprostite v adrenalinski igri paintball v Bohinju, za katero dobite kar 30 % popusta. Apartmaji Hriberski so zelo dobro opremljeni, imajo brezplačni WiFi, kabelsko TV, moderno kuhinjo, balkon, vrt, mizo za namizni tenis in prostor za piknik, zato so res idealen kraj za vaše počitnice. Imate doma hišne ljubljenčke pa ne veste, kdo bo skrbel za njih? Pripeljite jih s seboj, saj apartmaji Hriberski omogočajo brezplačno bivanje zanje.

Ne oklevajte. Rezervirajte si enega od apartmajev Hriberski po zelo ugodni ceni na zgornji povezavi in se podajte na odrivanje lepot Bohinja in njegove okolice.