Kako zobne luske izboljšajo vaš videz in kakovost življenja?

Zobne luske bodo vaš nasmeh naredile filmski. Če niste zadovoljni, kako vaši zobje izgledajo, je to najbolj optimalna rešitev. Vaši zobje bodo postali beli in brez skrbi se boste nasmehnili v družbi. Če hočete si povrniti samozavest je rešitev hitro in kakovostno vstavljene zobne luske na vse zobe, ki niso v redu. To pap omeni, da so okrušeni, sive ali rumene barve, preveč razmaknjeni, nepravilni in podobno.

Zobne luske so narejene iz trde keramike in jih zobozdravnik naredi zelo natančno, da se točno prilegajo situaciji  vaših ustih. Zgledajo pa povsem naravno. To je zelo tanka plast porcelana, ki jo bo na vaš zob nalepil izkušen strokovnjak, da bo res tako dobro držala in izgledala, kot si želite.

zobne luske

Zobne luske se naredijo za vsakega pacienta posebej in za vsak zob posebej. Za njih pa uporabijo le najboljši material, ki je obstojen in lep. Najbolj zanimivo je to, da je ta postopek res izjemno hiter in boste takoj prišli do lepega nasmeha. Posega pa ni nobenega invazivnega.

Zobne luske pomagajo tudi ohraniti zobno sklenino, da se ne obrablja. Če so na primer zobje krivi ali razmaknjeni, če ta napaka ni prav velika se jo lahko reši z luskami namesto zobnega aparata. Zoba pa se ne brusi prav dosti.  Zato je najbolj primeren poseg za vaše zobe, da postanejo lepi na najmanj škodljiv način in najhitreje.

Glede cene je težko reči, kako in kaj, ker so cene prilagojene vsaki situaciji posebej. Odvisne so od zahtevnosti dela, ki jih morajo zdravniki opraviti pri posameznih pacientih. Zato je najbolje, da posvetujete z zdravnikom na brezplačnem posvetu in vse boste izvedeli, kar vas zanima, ko vas bo pregledal. Brez pregleda je to nemogoče oceniti.

Koliko stane vaš nasmeh? Verjamemo, da je neprecenljiv za vaše bližnje, zato se ga splača urediti tako, da se boste lahko na široko smejali.