Upravljanje nepremičnin – zakaj imeti dobrega upravnika

Upravljanje nepremičnin je naloga, ki od izvajalca zahteva veliko truda in angažiranosti. Upravljanje nepremičnin sicer zajema vzdrževanje stavb, njihovo čiščenje in popravila, urejanje okolice, zagotavljanje parkirnih mest in njihovo urejenost. S tem, ko upravniku zaupate v upravljanje vašo nepremičnino, mu hkrati omogočite posreden dostop do vaših financ. Z neodgovornim upravljanjem nepremičnin vam lahko upravnik povzroči veliko finančno izgubo. Zato naj bo izbira upravitelja vaše nepremičnine previdna in odgovorna. Le upravnik, ki se zaveda odgovornosti do svojega dela je vreden vašega zaupanja.

osebenpristop in korekten odnos osnovni gradniki vašega zaupanja v storitev našega upravljanja.

Upravnik, ki mu zaupate

Pri izbiri upravnika sprva primerjajte storitve, ki vam jih upravitelj ponuja in kakšna je njihova cena. Pomembno je, da je upravljanje nepremičnin s strani upravnika kakovostno opravljeno, za opravljeno delo pa določena konkurenčna cena in zagotovljena transparentnost poslovanja. Naloga upravnika je tudi skrb za varnost vašega denarja v rezervnem skladu in redno plačevanje dobaviteljev. Med upravnikom in vami se mora zgraditi vzajemen in korekten odnos, ki vodi v uspešno poslovno sodelovanje.

upravljanje nepremičnin

Če se odločate za upravnika z izkušnjami, potem izberite upravitelja SPL d.d., ki ima s področja upravljanja nepremičnin že več kot 50 let delovnih izkušenj. So imetniki Certifikata Zaupanja vreden upravnik, ki ga podeljuje GZS – Zbornica za poslovanje z nepremičninami. Zaupajo jim tako etažni lastniki kot tudi lastniki poslovnih stavb povsod po Sloveniji. Pod svojim okriljem imajo kar 2000 različnih objektov, za katere odgovorno in preudarno skrbijo ter tako ohranjajo njihovo vrednost. Ohranjanje vrednosti nepremičnin je namreč ena glavnih nalog upravnika. Z dobrim gospodarjem bodo vaše nepremičnine ohranile tržno vrednost, saj bodo svojim stanovalcem zagotavljale kar najboljše pogoje za bivanje in delo. Prav tako pa kakovostno upravljanje zagotavlja visoke prihranke, tako pri stroških obratovanja kot vzdrževanja.

Za upravnika svoje nepremičnine izberite tistega, ki vam bo prisluhnil in tako skupaj z vami zgradil zaupanja vreden odnos. Ker si vi in vaša nepremičnina zaslužita le najboljše, se odločite za upravnika, ki bo s svojim strokovnim delom vašo nepremičnino le še dodatno oplemenitil.