Sedežne garniture po meri

Sedežna garnituraIščete svojo sanjsko sedežno garnituro, pa je nikakor ne najdete? Ste prebrskali že ogromno trgovin, zapravili veliko časa in živcev ter zato že obupujete nad tem, da bi našli sedežno garnituro, ki bi ustrezala vašemu prostoru? Ali pa nikakor ne najdete barve in vzorca, ki si ga tako zelo želite vpeljati v svoj prostor? Za takšne in drugačne težave pri izbiranju sedežne garniture za vašo dnevno sobo ali drug prostor pa obstaja rešitev. To je naročilo sedežne garniture po meri. Pri naročilu sedežne garniture po meri lahko izbirate obliko, velikost, material, barvo, vzorce in vse druge lastnosti, katerih si želite pri svoji novi sedežni garnituri. Ni važno ali je vaš prostor majhen ali velik, za vsak prostor se lahko izdela praktična, kvalitetna, udobna in lepa sedežna garnitura.

Podjetje Žakelj vam v svojem programu ponuja naročilo sedežnih garnitur po meri. Velika prednost teh sedežnih garnitur je njihova prilagodljivost. Model sedežne garniture, ki ga boste izbrali, bodo strokovnjaki po potrebi dimenzijsko prilagodili zahtevam vašega prostora in tudi vašim željam. Sedežne garniture po meri pa so tudi odlična rešitev za umestitev izbrane garniture v prostor, ki ima nadstandardne dimenzije oziroma oblike, na primer polkrožne, poševne stene ali pa nepravilni koti. Primere sedežnih garnitur si lahko ogledate v kategoriji izdelki oziroma v galeriji na njihovi spletni strani.

Udobnost sedežnih garnitur izpod rok ekipe podjetja Žakelj lahko poskusite tudi v hotelu Plaza, ki se nahaja v ljubljanskem BTC-ju. Podjetje Žakelj pa je sedežne garniture izdelalo tudi za novo pediatrično kliniko v Ljubljani, za knjižnice, Slovenski etnografski muzej, Wellness Park Laško, izložbo XYZ City Park, oddajo Razgibanica s čustvi, za številna privat stanovanja in še bi lahko naštevali. Reference podjetja boste ravno tako lahko našli na dani spletni strani. Obiščite spletno stran in si privoščite sedežno garnituro po meri tudi vi. Svoje odločitve zagotovo ne boste obžalovali, saj boste postali lastnik svoje sanjske sedežne garniture.