Potiskani puloverji odlično darilo za različne priložnosti

Hoodie oz. pulover s kapuco ali brez je lahko odlično darilo za rojstni dan, božič ali ob posebnih priložnostih (dekliščina, fantovščina, okrogle obletnice, odhod v penzijo, selitev v nov dom itd.), ki si zaslužijo spomin tudi v obliki unikatno potiskanega puloverja. V spletni trgovini so na voljo različni puloverji, ki jih lahko unikatno oblikujete in profesionalno potiskate, kar s pomočjo aplikacije Naredi si sam, s tem poskrbite, da bo obdarovalec res presenečen in vesel puloverja.

puloverji

Unikatni puloverji so lahko odlično darilo.

Tovrstna unikatna darila s profesionalnim potiskom so primerna tako za ženske kot moške, saj je mogoče izbrati različne barve in velikosti, ženski puloverji so tudi telirani. V primeru, da iščete prazne, nepotiskane, mehke in kakovostne puloverje, le te lahko prav tako naročite v spletni trgovini. A ker vemo, da se pogosto iščejo kakovostni puloverji z unikatnim potiskom, vam to tudi omogočamo. Kot že rečeno v aplikaciji Naredi si sam, lahko oblikujete unikaten pulover, kombinirate lahko različne barve tiska, da se povsem ujema z barvo izbranega puloverja. Tisk je lahko v obliki napisa, motiva ali v kombinaciji obojega skupaj.

Unikatni puloverji – kako do njih?
Na spletni strani enostavno izberete pulover, ki vam je všeč, s kapuco ali brez, primerne velikosti in želene barve, za žensko ali moškega. In opravite nakup. V primeru, da si želite oblikovati poseben tisk na pulover pa kliknite zavihek, Oblikuj sam svojo majico! Na levi strani izberete artikel – puloverji in poiščete barvni model puloverja, ki vam je všeč. Potem lahko v aplikacijo dodate fotografijo, napis ali že obstoječe možnosti za tisk in oddate svoje želje. Pred samo oddajo naročila še enkrat preverite, da ste poklikali pravi model, barvo in velikost puloverja ter da ste s tiskom povsem zadovoljni. Nekaj dni po oddaji naročila boste na dom prejeli izdelan pulover. Potiskani puloverji so res unikatno in odlično darilo.