Obisk Afrike

AfrikaNe bojte se novih odkritij, pustolovščin ali avantur. Ena izmed največjih celin na zemlji čaka vaš obisk. Afrika, celina puščav, safarijev ter najrazličnejših živali postaja čedalje bolj priljubljena turistična destinacija.

Vas zanima zakaj Afrika privablja vse več turistov iz različnih predelov sveta? Verjetno zato, ker na tej celini lahko doživite pravo okolje divjine v safariju. Kaj si v safariju lahko ogledate? Ogledate lahko najveličastnejše živali, kot so slon, lev, žirafa, krokodil te druge. Seveda divjina ni vse kar vam lahko Afrika ponudi, saj je popolnoma obdana z morjem. Krasijo jo čudovite peščene plaže, kjer lahko preživljate svoje poletne dni.

Obisk Afrike vam lahko omogoči agencija LibertySLovenia. Ta agencija je najboljša na področju različnih potovanj v Afriko. Z njimi si lahko ogledate Zanzibar, Pembo, Južnoafriško republiko, Tanzanijo, Kenijo ipd.  Vse te destinacije vam nudijo svojevrstna potovanja, ki vam ostanejo v spominu za dolgo časa.

Na spletni strani http://www.afrika.si imate velik nabor informacij za potovanje v Afriko. Agencija LiberySlovenia vam ponudi veliko informacij, da se lahko pripravite na potovanje v to deželo. Seznanijo vas s potovalnimi nasveti, ki jih je vredno prebrati, saj verjetno ne želite, da se vam Afrika zameri zaradi kakšnega neprijetnega pripetljaja. Rubrika “Pogosta vprašanja” na www.afrika.si vam je lahko v tudi v pomoč. Če pa vas še kaj zanima jim lahko pišete na e-pošto. Afrika je nudila obisk že veliko Slovencem, kar si lahko ogledate tudi to na prej omenjeni spletni strani. Afrika je odlična destinacija kakor za mladoporočene pare kakor tudi za družine.

Če ste oboževalec skupine Queen si lahko ogledate in obiščete rojstni kraj Freddieja Mercurya ali pa se z balonom povzdignete visoko v zrak, ter občudujete veličastne sončne zahode, kakršni so samo na celini žgočega sonca, Afrika.