Nadležen nahod

Nadležen nahodSe vas spet lotevajo zamašeni sinusi, kihanje in izcedki iz nosu? Kot kaže ste najverjetneje zboleli za nahodom, najpogostejše obolenje jesenskih, zimskih ter spomladanskih dni. Nahod tipično poteka tako, da se nosne sluznice vnamejo ter nabreknejo. Kar zna otežiti dihanje in postane neprijetno. Glavni povzročitelji le-tega pa so virusi.

Vaša rešitev je Sinupret. Na spletnem mestu http://nahod.farmedica.si kjer najdete vse naših izdelkih, vprašanja ter odgovore, napotke, odmerjanje določenih zdravil ter njihovo uporabo. Sinupret so obložene tablete, ki jih je izdalo prej navedeno podjetje. Je popolnoma naravno ter varno zdravilo katero zdravi in lajša simptome nahoda. Za dokazilo da je Sinupret  res popolnoma naravno zdravilo je tukaj nekaj zdravilnih zelišč katera imajo že dolgo zgodovino po zdravljenju dihal. Te so korenina rumenega svišča, jegličev in bezgov cvet in zeli sporišča in kislice.

Sinupret pri delovanju zmanjša oteklino vnete nosne sluznice, izboljša drenažo sinusov ter redči nastajajočo sluz. Sinupret  zmanjša občutek zamašenega nosu.

Je eno redkih zdravil, ki je tudi za otroke do 12. leta. Sinupret za otroke je v kapljicah.

Sinupret je na voljo v navadni različici tablet in  v različici BNO katera odraža močnejše delovanje tablet, ter v obliki kapljic katere lahko tudi razredčimo z vodo in popijemo.

Priporočljivo ga je jemati  7 dni oz. 2-3 dni po prenehanju nahoda. Pri vnetju sinusov pa je priporočljivo jemanje od 7 do 14 dni oz. 2-3 po prenehanju nahoda.