Kvalitetna PVC okna Termoglas

PVC oknaRojstvo podjetja Termoglas d.o.o. sega v leto 1980. Zdaj 33 let kasneje to družinsko podjetje odlikujejo, kakovost, dovršenost, občutek za estetiko in prefinjenost. Specializirani so za izdelavo PVC oken, vrat, lesenih oken ter za izolacijsko, varnostno in protipožarno steklo. Vsi izdelki ter njihovi deli so narejeni v Sloveniji.

PVC okna so del zgradbe pri katerem nebi nikoli smeli pristati na kompromis z nižjo kakovostjo. Na spletni strani http://www.termoglasokna.si lahko izveste veliko več o podjetju Termoglas ter razvoju tega družinskega podjetja.

Zakaj izbrati ravno PVC okna in vrata Termoglas? Ker so energetsko varčna in dajejo moderen videz. Podjetje poskrbi za vse od ideje do končnega izdelka. Okna in vrata Termoglas dajejo vašemu stanovanju odlično zvočno izolacijo in s tem nakupom zmanjšate stroške ogrevanja zaradi odlične toplotne izolacije.

Če se registrirate na uradno spletno stran Termoglas-a lahko naročite brošuro, pošljete povpraševanje o njihovih izdelkih ter naročite servis. Za brezplačno ponudbo oken, vrat, senčil in drugega pa lahko pokličete modro številko tel. št.: 080 2220 in vam bojo prijazno svetovali.

V dolgih letih poslovanja so dobili številne nagrade, osebne zahvale oz. čestitke:

  • 1992 Bronasta nagrada od Dušana Kveder Tomaža
  • 2001 Nagrada za enega najbolj uspešnih podjetij v Sloveniji
  • 2004 Zlati dobrotnik v lokalni cerkvi
  • 2006 Nagrada za dolgoletno uspešno delovanje in razvoj poslovanja