Ugodne talne označbe

V podjetju www.talneoznacbe.si poskrbijo za kvalitetno in ugodno izvedbo talnih označb. S to storitvijo imajo ogromno izkušenj, saj se s tem ukvarjajo že več kot 15 let. Imajo več vrst talnih označb in sicer se delijo v grobem na:

  • tankoslojne talne označbe
  • debeloslojne talne označbe
  • predizdelani lepilni trakovi.

talne označbe

Tankoslojne talne označbe uporabljajo za barvanje na cestnih površinah, barvanje parkirišč, kolesarskih steza, barvanje športnih igrišč, industrijskih površin ter sprehajalnih poti. Izvajajo jih v skladu s predpisi in prometnimi standardi. Barvajo jih ročno ter vrhunskimi stroji, uporabljajo tudi predizdelane šablone. Poskrbijo tudi, da so označbe kvalitetne in dolgo obstojne. Izdelane so iz primernih materialov, saj morajo poskrbeti, da označbe ne drsijo ter so vidne tako podnevi kot ponoči, pa tudi v različnem vremenu. Kjer so tla premazana z epoksijem morajo še posebej paziti, da je označba kvalitetno izdelana.

Debeloslojne talne označbe se uporabljajo pri izdelavi napisov in oznak na cestah ter na parkiriščih. Izdelujejo jih s hladno plastiko, katere debelina je 2-3mm. Seveda morajo to narediti ročno, kar pa pomeni, da je tak način seveda dražji. So veliko bolj obstojne kot tankoslojne, zato se nam investicija kaj kmalu povrne. S hladno plastiko se lahko izognemo vsakoletnemu obnavljanju označb. Take označbe zdržijo tudi 10 let ali več.

Predizdelani lepilni trakovi so primerni predvsem za začasne prometne označbe na gradbiščih, kjer je potrebno preusmeriti promet, lahko pa so tudi trajni, značilnost le teh pa je dolga življenjska doba.

Strankam nudijo pestro izbiro primernih materialov pri izvajanju talnih označb. Seveda se pred tem z naročnikom posvetujejo in prisluhnejo njegovim željam. Specializirani so predvsem za označbe na betonskih površinah, vendar poskrbijo, da so na vsaki površini kar najboljše obarvane. Površina mora biti seveda suha. Izdelujejo tudi šablone po naročilu, katere imajo tudi predizdelane in si z njimi pomagajo pri označevanju. Da je delo kakovostno opravljeno potrjuje tudi to, da v vseh teh letih niso dobili reklamacije.