Udobni in zdravi pisarniški stoli Spinalis

Pisarniški stoliČe preživite večino svojega čase sede v pisarni ali za računalnikom, so pisarniški stoli Spinalis pravi odgovor za vas. Pisarniški stoli Spinalis so zdrav in aktiven način sedenja, saj posnemajo sedenje na medicinski žogi in pri tem aktivno delajo in se krepijo mišice na hrbtu in trebuhu, spodbujajo neprestano aktivnost, povzročajo razbremenitev medvretenčnih ploščic, odpravljajo bolečine v hrbtu in ohranjajo in večajo vašo fizično kondicijo. Vse to je posledica drže na pisarniškem stolu Spinalis, saj je drža pravilna z vzravnano hrbtenico. Pisarniški stoli Spinalis niso primerni le za odrasle, ampak tudi za otroke. Stoli so prijazni do otrokove hrbtenice ter jim omogočajo aktivnost mišic med učenjem, pomagajo jim držati ustrezno telesno držo in preprečuje prekomerno utrujenost zaradi preobremenitve mišic. Pestro izbiro pisarniških stolov najdete na spletni strani http://www.spinalis.si.

Pisarniški stoli Spinalis so izjemno koristni, in to lahko občutite tudi sami, saj nenehno krepi vaše mišice trebuha in hrbta, razbremenjujejo vretenca in medvretenčne diske, spodbujajo k vzravnani drži, povzročajo boljšo prekrvavitev ledvenega dela, izboljša prebavne in dihalne funkcije, zmanjšuje obremenitve sklepov in nog ter vidno je izboljševanje vašega ravnotežja in koordinacije.

Pisarniški stoli Spinalis in njihova pestra ponudba je objavljena na spletni strani spinalis.si, ki si jo lahko ogledate za več informacij o njihovih pisarniških stolih.

Pisarniški stoli so na voljo v več barvah in izdelani z več materialov. Na izbiro so pisarniški stoli zelene, oranžne, modre, rdeče, bele in rjave barve. Izdelani so iz bombaža, mreže, alcantare, tkanine, mikrotkanin, usnja in antibakterijskih tkanin.
Pisarniški stoli so na voljo v spletni trgovini in jih je možno naročiti preko pošte. Pisarniški stoli imajo triletno garancijo z možnostjo vračila v 30 dneh.