Odprtje Podjetja

Odprtje podjetjaDandanes se vse več ljudi odloča za odprtje podjetja, saj je eden od načinov zaslužka. Vendar se pojavijo tudi pogosta vprašanja kot so: katero ime izbrati, ali dobim garancijo v primeru zaprtja podjetja, kje imeti sedež in kako registrirati podjetje?

Odprtje podjetja je enostavno saj Vam pri tem nudi pomoč agencija s katero boste vse potrebne zadeve uredili. Celoten postopek traja samo 30 minut, saj vse zadeve pri notarju ter vso dokumentacijo in pogodbe uredi agencija. Želite hitro in ugodno odpreti podjetje in ne veste kako?  Priporočamo vam, da si postopek pogledate na http://www.odpripodjetje.si.

Podjetje Vam bo odprla agencija z vašimi podatki, imenom ter tudi z direktorjem in lastnikom. Potrebujete samo obrazce, da boste začeli z delom najkasneje v 2 dneh. Za odprtje podjetja morate vedeti, da potrebujete osnovni kapital, ki znaša 7.500€, poslovni načrt, ki pove s katero dejavnostjo se podjetje ukvarja ter da v primeru stečaja odgovarjajte s denarjem podjetja.

V kolikor za odprtje podjetja nimate osnovnega kapitala, ni nič narobe, saj Vam bo to uredila agencija. Ponujajo Vam tudi spletno stran s katero boste ugotovili ali je ime podjetja, ki ga želite imeti na voljo. V kolikor boste želeli dodatne storitve boste dobili popust v višini 100€. Stroški za odprtje podjetja pa znašajo le 199€.