Odličen nakit

Ali iščete kakšno posebno darilo za svojega partnerja ali pa prijatelja? Potem vam mi svetujemo da jim kupiti kakšen nakit, katerega bodo z velikim veseljem nosili in tega tudi razkazovali. Za najbolj kakovosten nakit, pa vam svetujemo podjetje Eleganca.si, več na https://eleganca.si.

nakit

Tu vam zagotavljajo, da imajo izbrane samo proizvajalce, ki vam s svojo uporabo modernih materialov približajo samo možnost nakupa, s svojimi samimi kakovostnimi obdelavami, pa vam in seveda tudi preostalim strankam zagotavljajo samo najboljše in da njihovo navdušenje kot pa tudi samo zadovoljstvo ne bo kar tako zbledelo v nič.

Njihov kakovosten nakit si lahko izberete v zlati, srebrni, roza – zlati ali pa črni barvi, vsi ti izdelki pa so pozlačeni z visoko kakovostnim postopkom. Torej PVD pozlatitvijo, to pa vam na dolgi rok zagotavlja zelo visok sijaj in tudi samo odlično odpornost na obrabo ter tudi na korozijo. PVD je vsekakor ekološko popolnoma neškodljiv vakuumski proces za nanos barvne prevleke. Razni preizkusi so pokazali, da ta PVD pozlatitev, traja za kar 5-krat do 8-krat več, kot pa pozlatitve ostalih običajnih tehnik, seveda pa na to vplivajo tudi razmere, katerim je nakit izpostavljen, torej čim manj bo ta izpostavljen vodi, praskam in kemikalijam, čim bolj trajen bo. Ves nakit, ki vam ga ponuja spletna trgovina Eleganca.si je torej izdelanega iz popolnoma nerjavečega jekla (čistosti 316L) To odlično jeklo je vsekakor zelo moderen in pa tudi eleganten material, ki pa ima tudi ogromno prednosti. In sicer to jeklo vam ponuja zelo visok sijaj, kateri ne mine hitro in ne zahteva dodatnega posebnega vzdrževanja, jeklo je zelo obstojne barve, njegova površina pa je odporna proti rjavenju in oksidaciji, njegova UV-zaščita, pa tudi preprečuje, da bi mi svetloba spremenila barvo. Vsi ti jekleni izdelki, pa so zelo trdni, tako da se ti ne lomijo in so tudi bolj odporni na praske ali odrgnine.