My little secrets

Predstavljam vam novo spletno stran My Little Secrets, ki jo najdete na spletni strani www.my-little-secrets.com. Spletno stran sem ustanovila z namenom da pomagam s svojimi izkušnjami drugim. My Little Secrets vključuje vse, od mode, kozmetike, izkušenj, nasvetov, potovanj in podobno. My Little Secrets je stran, ki mi je vrnila v življenje veselje, ter vzbudila ponovno strast za pisanje. My Little Secrets govori tako nekako mojo življensko zgodbo, skoz moje oči predstavljam pogled na svet.

my little secrets

Ker me je življenje v sedanjih dvajsetih letih marsikdaj presenetilo ter potisnilo ob tla mi je stran pomagala in ponudila pobeg z realnega sveta. My Little Secrets je bila ustvarjena s pomočjo odličnega prijatelja Žiga, ki me je usmerjal in dajal napotke za uspečen začetek. Tako sva skupaj ustvarila prelepi dizanj za stran, izbrala super oblike, ter teme. Stran My Little Secrets tako krasi kar nekaj prekrasnih fotografij, katerih avtorica sem jaz, on ali pa kakša druga znana oseba. Na strani My Little Secrets tako tudi predstavljam poleg mojega življenja, življenje ljudi, ki me navdušujejo, ali so to moji prijatelji, nogometaši, rokometaši, glabeniki, fotografi in preprosto vsakdanji ljudje, ki me cenijo.

Tukaj sem, da pišem, da navdihujem ljudi, jim dam dodatni zagon ter, da jim po padcih ponovno pomagam vstati. Stran My Little Secrets me dela močno, daje mi voljo ter zagon za vsakdanje stvari, tako lahko slab dan izkoristim za super članek in preprosto se zadeve obrnejo na bolje. Tako se vsakodnevno preizkušam v modi, v ličenju, komentiranju ter preprosto izražanju besed in čustev, ki jih tako vložiš v svoje delo. Seveda tudi razna poznanstva, ki jih tako delo prinese sproti, so odlična za nadaljno potovanje in ustvarjanje. Super je, če lahko kot mlad človek slediš svojim ciljem, ter ljubiš svoje delo ter si mu neizmerno predan. Stran My Little Secrets je tako primerna za vsakega, ki si želi nekaj novega, pa če tudi samo majhen nasvet ali zadnji modni trend.