Preverite letni horoskop 2017 ter ugotovite, kaj vas čaka v prihajajočem letu!

Vas zanimajo smernice, po katerih se bo odvijalo vaše življenje v sledečem letu? Sanjarite o novem partnerju ter srečni ljubezni ali pa si želite izvedeti, ali boste v naslednjem letu izpolnili vse cilje, ki jih imate v mislih? Vabimo vas, da si ogledate ter preberete naš podrobni letni horoskop 2017 ter ugotovite, kaj vas čaka na področju izobraževanja, kariere, ljubezni, zdravja ter čustev – to in še mnogo več na http://www.e-vedezevanje.si/letni-horoskop-2017.

Letni horoskop 2017 smo izdelali na podlagi natančnih astroloških meritev ter položajev planetov – umetnost našega horoskopa temelji na dolgi tradiciji ter na podlagi več kot tisoč let astrološkega raziskovanja. Začetek horoskopa namreč sega daleč nazaj v starodavne čase Sumercev, znanje tega področja so znatno razširili ter dopolnili tudi Grki ter Arabci. Ta znanost, povezana z umetnostjo, se razvija še danes, njen namen pa je seveda napovedati vpliv planetov na vedenje ter čutenje ljudi.

horoskop 2017

Ker je vsak posameznik rojen v določenem znamenju, smo letni horoskop 2017 seveda pripravili za vsako znamenje posebej. Tako bodo vsa vodna, ognjena ter zračna znamenja vedno vedela, na katero obdobje v naslednjem letu naj bodo še posebej pozorna, kdaj naj se lotijo pomembnejših projektov ter kdaj naj se raje ne spuščajo v konflikte s partnerjem. Za vse aktivnosti ter dejanja, ki jih imamo ljudje v planu, obstaja primeren čas – mi vam tovrstne časovne smernice podajamo v obliki letnega horoskopa, po katerem se boste lahko orientirali skozi celotno leto.

Za konec morate vedeti še, da 12 znamenj, po katerih se tradicionalno orientirajo vsi horoskopi ter splošne napovedi, predstavlja sončna znamenja – torej pozicijo sonca na datum posameznikovega rojstva. Ker pa je planetov veliko, ima vsakdo ob času svojega rojstva vsak planet v drugem znamenju. Ravno zato vas vabimo, da se na naše vedeževalke obrnete tudi v primeru, da si želite še bolj podrobnega horoskopa ter napovedi. V tem primeru se namreč upošteva tudi točni čas rojstva posameznika – izdela se natančna astrološka karta.