Kvalitetni peleti

Potrebujete ob nizkih temperaturah poceni in zagotovljeno ogrevanje. Če imate peč, ki deluje na pelete imam za vas pravo rešitev. Poceni lesni peleti so na voljo na spletni strani www.pleskar.eu/peleti/. Omogočajo tudi dostavo na dom vendar je potrebno na daljše razdalje od 15km doplačati dodatne stroške prevoza. Lahko pa odidemo tudi na osebni prevzem peleti v Podjetniško ulico 4 v Trebnjem. Poleg raznovrstnih možnosti različnih pelet nudijo še ostale priročne storitve kot so izdelovanje kakovostnih fasad, profesionalnega mešanja barv in avto barv ter raznega avto pribora (čistila, razni laki, zaščita podvozja in še pa še) kot tudi razno razni suhomontažni material (profili, vijaki, lepila, izolacije…). Zmešajo lahko prav katerokoli barvo za kateri koli material ali razno uporabo. Na vse zadnje pa se pri njih prodajajo tudi peleti. Za hiter kontakt pa jih lahko pokličemo na telefonsko številko 041-401-605.

peleti

Njihovi najkvalitetnejši in kakovostni ter zelo priljubljeni peleti med strankami so peleti tako imenovani German Pellets. German Pellets peleti so narejeni iz izvrstnega smrekovega lesa. V času pisanja tega članka pa poteka pri njih tudi akcija na German Pellets saj lahko dobimo eno paleto kar je približno 66 vreč peletov in tehta okoli eno tono le za 279,8 €.

Seveda pa se njihova ponudba ne ustavi le pri eni vrsti in eni znamki pelet. Ponujajo še Eco pelete, ki so prav tako smrekovi paleti vendar majceno manj kvalitetni a, zato bolj naravi prijazni. Dobijo se tudi po precej nižji ceni in sicer 226,2 € za 975 kg. Kupimo lahko tudi Mt plete, prav tkao smrekovi vendar se prodajajo v eni paleti po 72 vreč in 1080 kg za ceno 276,48 €. Nazadnje ponujajo še Bio pelete, ki bili pridobljeni iz 80% lesa bukve in 20% od lesa jelke. Tudi tej peleti so pakirane po 72 vreč na eno paleto. Ena paleta oziroma 1080 kg Bio pelet pa stane 241,92 €.