Kompresorji Pentiv

Imate problem, da je vaša bencinska črpalka kar oddaljena od vas in morate si hodit polnit pnevmatike kar precej daleč. Obiščite www.pentiv.si/ in si poglejte ponudbo kvalitetnih kompresorjev. Ali imate doma mogoče orodje na zrak oziroma tlak pa vam nič ne pomaga. Rešitev je lahko hitra, samo kupite en kompresor za domačo uporabo in bo vse rešeno.

kompresorji

Kompresorji so danes lahko že v vsakem domu, saj nam lahko olajšajo marsikatero delo. Kot sem že omenila, napolnimo si lahko pnevmatike doma na dvorišču ali kar v garaži. Danes lahko kupiš kar nekaj različnih orodij, ki delajo prek tlaka, tako da rabiš en batni kompresor doma, da lahko vse to počneš. Kompresorji so zelo praktični povsod, uporabljajo jih danes tudi že v zobozdravstvu, laboratorijih, raznih industrijskih objektiv in seveda v domačih delavnicah oziroma garažah. Niso pa vsi kompresorji isti, v industrijskih objektih morajo biti bolj močni, saj so vklopljeni tudi čez cel dan, tam uporabljajo vijačne kompresorje, v zobozdravstvu so spet drugačni, tako tudi za domačo uporabo. En kompresor za v garažo ni tako drag, da si ga danes ne bi mogel kdo privoščiti. Včasih vržemo denar za kakšne brez vezne stvari, kompresor pa nam lahko zelo prav pride. Saj deluje, kot ena pumpa, vaše pnevmatike bodo vedno polne. Sploh ne boste rabili se več vozit na bencinsko črpalko ali k prijatelju, ki ima že doma kompresor.

Ko kupujete kompresor, iščite nekaj kvalitetnega, kjer dobite garancijo, reden servis ter tudi rezervne dele, če boste kdaj potrebovali. Kompresorji niso težki za prenašanje, tako tudi niso veliki, lahko jih postavite v vsak prazen kot v vaši delavnici oziroma garaži. Če še nimate doma raznega orodja na tlak, si ga čim prej nabavite, saj boste ga priključili na kompresor in delo bo lažje opravljeno, poleg tega tudi dosti bolj hitro. Ne odlašajte več z nakupom, čim prej stopite po batni kompresor za vašo garažo.