Vedno ekstra modni z gležnarji

 

Gležnarji so zagotovo zelo zanimiva in modna obutev, ko pridejo na plano malce hladnejši dnevi. So pika na i vsakega ženskega prav tako pa tudi moškega outfita.

Na tržišču vam je na razpolago izjemno pestra izbira različnih modelov gležnarjev. Dobro je vedeti, kaj vam najbolj ustreza, prav tako tudi vašemu stopalu. Ne smete pozabiti na dejstvo, da obutev veliko pove o človeku, zato izbire gležnarjev ne jemljite kot nekaj povsem samoumevnega!

Gležnarji so torej kar pomemben del garderobe, saj z njimi lahko vrhunsko dopolnjujemo svoj stil. Lahko jih nosimo kot elegantno obutev ali pa smo nekoliko drznejši in jih kombiniramo kot urbane in odštekane dodatke k svojim izbranim oblačilom. Pri izbiri ni pomembna samo cena in izgled, temveč zlasti še kakovost in materiali, iz katerih so gležnarji izdelani.

 

Ne veste, katere gležnarje izbrati ?

Pri izbiri je potrebno dobro poznati in upoštevati svoj stil oblačenja, prav tako tudi življenjski slog. Na tržišču je poplava gležnarjev, zato boste zagotovo zase našli tiste prave.

Gležnarji z vezalkami

Gležnarji z vezalkami so tako rekoč stalnica. Popularni so tako pri ženskem kot pri moškem spolu. Lahko so narejeni iz usnja, semiša in še mnogo drugih materialov. Z vezalkami lahko še tako dolgočasne gležnarje spremenite v najbolj moden dodatek. Vezalke so na voljo v različnih barvah, imajo različne vzorce, predvsem pa so na voljo tudi v različnih teksturah. V zadnjem času so zelo popularne svilene vezalke.

 

Elegantni gležnarji

Nepogrešljivi in brezčasni so zagotovo elegantni gležnarji. Postali so popularni že v davnih 60-ih, ko so z njimi osvajali odre nepozabni Beatli. Zaradi svojega ožjega kroja se odlično prilegajo poslovnim oblekam. Vendar pa elegantni gležnarji ne sodijo samo k elegantnemu stilu oblačenja. Za nekoliko drznejše lahko elegantne gležnarje kombinirate z različnimi vrstami jeansa in drugimi kosi oblačil, ki izražajo urbanost in drznost.

Gležnarji

Divji s kavbojskimi gležnarji

Ste drzne in neustrašne narave? Potem so za vas zagotovo primerni kavbojski gležnarji. Drzni in neustrašni moški v svoji omari zagotovo potrebuje takšen par obutve. Izberite jih v rjavih odtenkih z malo ponošenim videzom. Tako bo vaš outfit vedno izgledal modno in dovršeno.

 

Gležnarji so torej zelo hvaležen kos garderobe. So trpežni in primerni tako za hladnejše in malo toplejše dneve. Z novimi modnimi trendi so se gležnarji pričeli nositi tudi v poletnem času v kombinaciji z dolgimi ali pa krajšimi krili. Vključite gležnarje v svoj vsakdanji stil in tako nikoli ne boste zgrešili, vaš izgled bo vedno moden in v popolnem koraku s časom.

 

Najbolj odštekani, najmodernejši, najbolj modni, najprivlačnejši, najmikavnejši ter izjemno kakovostni gležnarji so vam na voljo tukaj: https://cityfashion.si/kategorija-izdelka/jesen-zima/gleznarji/.