Gel za kavitacijo

Gel za kavitacijo se uporablja pri ultrazvoku, mišični in elektronski stimulaciji. Ne vsebuje soli in je prijazen do naprav saj jih ne poškoduje. Zaradi svoje kakovosti in sestavin Vam omogoča boljše rezultate kot prej. Enostaven je za čiščenje, saj ga po končani uporabi brez težav obrišete s krpo in vidnih sledGel za kavitacijoi gela ne bo videti.

Se hočete znebiti odvečnih kilogramov pa ne veste kako? Priporočamo Vam, da si pogledate spletno stran medigel.si/gel-za-kavitacijo/.

Gel je primeren za oblikovanje stegen, kolen, bokov in zadnjice. Uporabljajte ga lahko sami ali s pomočjo naprave. V kolikor ga uporabljajte sami morate biti pozorni na to, da nimate povišanega krvnega tlaka ali poškodovane kože na katerem koli delu telesa. Nikakor pa ne smete biti srčni ali ledvični bolnik.

Ne pozabite, gel za kavitacijo ima tudi stranske učinke in ti so: začasna rdečica, slabost po uporabi in drugi, ki se pojavljajo le v redkih primerih. Vsi ti učinki so kratkotrajni.

Gel za kavitacijo imate na voljo v različnih embalažah in sicer v 260 ml, 1000 ml in 5000 ml embalaži v obliki vedra. Gel za kavitacijo si lahko naročite tudi preko spleta in se sami prepričajte o njegovi kvaliteti.

V kolikor gela za kavitacijo ne poznate Vam priporočamo, da obiščete salon, ki se ukvarja s tem.