Epic Eco Hotel Group

Epic Eco hotel groupEpic Eco hotel group imajo pod svojim 5 ekološko ozaveščenih hotelov, in sicer Hotel Epicenter, Hotel Sport, Hotel Kras v Postojni, Hotel Casino Safir v Sežani in Hotel Medno v bližini Ljubljane. Vsi hoteli so najmodernejše opremljeni, kar je opaziti z visoko uvrščenimi štirimi zvezdicami. Epic Eco hotel group se s svojimi hoteli nahaja v bližini naravnih kot tudi kulturnih in zgodovinskih znamenitosti. Prav zaradi odlične lokacije so hoteli Epic Eco hotel group toliko bolj priljubljeni, saj omogočajo pohajkovanje po bližnji okolici in ogled ostalih znamenitosti.

V kolikor želite pobegniti od mestnega vrveža je Epic Eco hotel group idealna destinacija za vas, saj boste kljub oddihu lahko aktivno preživljali vaš prosti čas in čas izkoristili za izlete v bližnji okolici. Kot smo že omenili so hoteli v bližini naravnih znamenitosti, in sicer lahko prosti čas izkoristite za ogled svetovno znane kraške Postojnske jame, Predjamskega gradu ali Škocjanskih jam v bližini grada Snežnik. V kolikor ste ljubitelj živali, vas bo Lipica prav zagotovo navdušila s svojimi pasemskimi belimi lepotci. Poleg omenjenih lahko obiščete tudi številne druge lokacije, saj je izbira izredno pestra. Epic Eco hotel group ima pod svojim okriljem najmodernejše hotele, kjer se lahko nastanite v luksuzno opremljenih sobah, se razvajate v wellness centrih.

V kolikor ste gurman pa bodo samo za vas pripravili slastne domače kulinarične dobrote. Epic Eco hotel group svoje goste poskuša čim bolj razvajati in jim omogočiti kar se da najboljšo sprostitev po napornih delovnih dneh. Poleg sprostitve imajo v hotelih Epic Eco hotel group tudi tehnološko opremljene kongresne dvorane, katere so odlične za najem poslovnih sestankov ali konferenc. V kolikor načrtujete poroko vam lahko Epic Eco hotel group za vas pripravi nepozabno poročno slavje ali kakršnokoli drugo zabavo. Skratka Epic Eco hotel group poskuša izpolniti zahteve še tako zahtevnih gostov, kar jim tudi odlično uspeva.