Dermatolog – samoplačniško vas obravnava veliko hitreje kot javno zdravstvo

Dermatologi se ukvarjajo z boleznimi kože, nohtov in las. Kožna znamenja so lahko usodna za marsikoga, zato izberite kvalitetnega dermatologa in se takoj, ko opazite spremembe na koži naročite na pregled. Vas zanima, zakaj izbrati dermatolog (samoplačniško) storitev? Ker so čakalne dobe v javnem zdravstvu nenormalno dolge, spremembe kožnih znamenj pa zahtevajo hiter pregled in diagnozo, saj je v primeru potrjene bolezni (recimo raka) potrebno v najkrajšem možnem času pričeti z zdravljenjem. Ja, včasih že dan ali dva odločata o uspehu zdravljenja oz. o možnostih za preživetje.

Koža je naš največji organ, ki pokriva zunanjost našega telesa, prav tako pa tudi vse naše notranje organe. To pomeni, da če je imate težave s kožo, se lahko te težave hitro prenesejo na notranje organe in povzročijo kakšne bolezni, ki zahtevajo hitro obravnavo. Zato vam je na voljo dermatolog – samoplačniško zdravljenje – ki poskrbi, da boste že jutri lahko prišli na pregled in hitro začeli odpravljati težave. Dermatolog samoplačniško zdravljenje seveda pomeni, da boste morali za storitev plačati iz svojega žepa, a pri tako resnih stvareh, kot je zdravje in nenazadnje vaše življenje, cena ne bi smela biti ovira, da se odločite za samoplačniško zdravljenje. Nikar ne oklevajte in ne ugibajte, kaj bi lahko bilo narobe z vami, temveč se že danes pozanimajte, kdaj lahko samoplačniško obiščete izbranega dermatologa.

dermatolog samoplačniško
Dermatolog – samoplačniško – vam nudi popolnoma enake storitve kot dermatolog v javnem zdravstvu, s to razliko, da se vam bo (ker boste plačali) posvetil bistveno bolj natančno – za vas si bo vzel čas in temeljito pregledal vse kožne spremembe ter nato postavil diagnozo. Samoplačniški pregled pri dermatologu nima enotne cene, saj je veliko odvisno od pacienta oz. od njegovih težav – kompleksno zdravljenje pač ne more imeti enake cene kot zgolj preventivni pregled. Zato je najbolje, da pokličete v dermatološko ambulanto, ki opravlja samoplačniške storitve in se pozanimate o ceni ter terminu obravnave.